Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A honlapunkra való belépéskor Ön elfogadja az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, a www.tetamagnetic.hu domain alatt megtalálható oldalra és az innen elérhető oldalakra is érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

A www.tetamagnetic.hu oldal üzemeltetője a Teta Magnetic Kft. A honlapon található oldalak tartalma és funkciói, a honlap design-ja, felépítése a Teta Magnetic Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap tartalmát és/vagy funkcióit tilos felhasználni sem részben, sem egészben a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik.

A Teta Magnetic Kft. mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

  • a honlapon található adatok helyességéért és az ezek felhasználásából eredő károkért,
  • a webáruház adataiban található esetleges tévedésekért,
  • az oldalunkról linkekkel elérhető további oldalak tartalmáért.

A Teta Magnetic Kft. jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is. Minden ilyen jellegű változtatás a közzététellel azonos időben lép hatályba.

Webáruház

A webáruház használata feltételezi a webáruházak általános használatának ismeretét és elfogadását, különös tekintettel az esetlegesen felmerülő hibákra. 

A webáruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. Ennek ellenére Kollégáink a legnagyobb mértékben törekednek a teljes körű tájékoztatás megadására és vállalásaink pontos teljesítésére.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Teta Magnetic Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.

További kérdések, panaszok kezelésében a Teta Magnetic Kft. web adminisztrátora nyújt tájékoztatást: info ( kukac ) phantasy.hu;

Back to top