Rólunk

Rólunk

A Teta Magnetic Kft. 1992-ben alakult, tevékenységi köre számítástechnikai termékek és szolgáltatások, irodai eszközök, kellékanyagok és reklámtárgyak forgalmazása, kis- és nagykereskedelme, valamint az adott területen, a világpiacon vezető gyártók hazai képviselete, termékeik forgalmazása és szervize.

A Teta Magnetic Kft. bemutatása:

A Teta Magnetic Kft. a hazai piacon számítástechnikai és informatikai területen tevékenykedik.

A Teta Magnetic Kft. "ONLINE ÁRUHÁZ"-ban exkluzív ajándéktárgyakat, CD-DVD adathordozókat és csomagolási anyagokat forgalmazunk.

"IRODASZER ÁRUHÁZ"-ban minden terméket megtalál, ami a hivatali, irodai, munkához szükséges.

"AJÁNDÉK ÁRUHÁZ"-ban sokezer ajándéktárgy között válogathat.

SZOLGÁLTATÁSAINK között ajánljuk a naptárak, mappák, tollak és más ajándéktárgyak egyedi feliratozását, emblémázását.

Az informatikai szektorban elsősorban az ipari szoftverduplikálás területén tevékenykedünk.

Forgalmazzuk a Trace Digital, az ADR AG CD/DVD/BD/USB/sD duplikáló és -nyomtató berendezéseit.

A szoftverduplikálás terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a CD/DVD/BD/USB/sD adathordozók másolásában, címkézésében, csomagolásában. Termékeinket a hazai szoftverházak továbbá informatikai cégek és bankok alkalmazzák ott, ahol jelentős mennyiségű adatot és programot kell terjeszteni. Rendszeresen készítünk CD-mellékleteket a számítástechnikai magazinok, könyvkiadók, továbbá hirdetési cégek számára is. A szoftvermásoláshoz külön szolgáltatásként titkosítást és adatkulcsolást is végzünk.

Az adatvédelem és adatbiztonság területén a VS SECURITY lemágnesező és megsemmisítő berendezéseit forgalmazzuk immár húsz éve.

A VS Security lemágnesező (degausser) készülékei tökéletes adattörlést garantálnak minden mágneses adathordozónál, azaz nem juthat ki adat a hiba miatt kidobott archiváló kazettával, merevlemezzel és más, mágneses adathordozókkal. A lemágnesező készülékeket az angol VS Security gyártja, a hazai képviseletet, forgalmazást és szervizt a Teta Magnetic Kft. biztosítja. Forgalmazunk CD/DVD adatmegsemmisítő berendezéseket és -technológiát is, amelyek az általános adatbiztonságot javítják.

Kiemelendők a NATO által is minősített biztonsági lemágnesezők és CD/DVD megsemmisítő berendezések, amelyek garantálják az adatok biztonságos megsemmisítését és helyreállíthatatlanságát az ITSEC szabványoknak megfelelően.

Forgalmazunk adatbeolvasó berendezéseket, amelyek automatikusan olvassák be az adathordozókat (CD/DVD), továbbá képesek az USB/sD/cF tartalmat gyorsan CD/DVD hordozókra másolni (sokszorosítani).

CD/DVD direct (digitális) nyomtatóberendezéseink óránként akár 100 db lemezt is feliratozhatnak nagy fotó minőségű képekkel, automatikusan. Lehetőség van a CD/DVD egyedi feliratozásra, sorszámozásra is. Képviseljük a Trace Digital, a ADR AG és a VS Security cégeket.

Back to top